Pitakonan Paling Sering babagan Spellcasting lan ritual gaib

Pitakonan Paling Sering babagan Spellcasting lan ritual gaib

Wong asring mikir babagan cara nindakake ejaan lan sihir ritual kita lan ngirim email babagan iki. Dadi, kita arep njupuk pitakonan sing paling sering lan jawab ing kene. Priksa iki saben wektu kanggo ndeleng jawaban pungkasan utawa kiriman sampeyan ing bagean komentar.

 

TENTANG AMULET

  • Apa bahan sing digunakake kanggo jimat?

Kabeh amulet digawe nganggo Stainless Steel utawa Silver Sterling. Logam iki minangka sing paling apik kanggo ikatan energi. Sawetara amulet mung ditawakake ing silver sterling amarga iku sing paling apik kanggo energi sing dipasang. Kabeh cincin kayata, mung ditawakake ing perak.

  • Apa versi baja lan perak padha kuat lan efektifitas?

Ya, kalorone padha. Alesan kanggo 2 versi yaiku sawetara wong alergi kanggo item baja supaya bisa milih sing perak. Jimat perak duwe diameter sing padha (35mm) nanging luwih tipis lan luwih entheng.

  • Apa aku kudu nganggo jimat ing njero utawa njaba klambi?

Cara paling apik yaiku nganggo jimat sing nutul ing kulit. Kanthi cara kasebut bakal sesambungan karo energi sampeyan kanthi cara sing luwih efektif.

  • Apa kewan (kewan kewan) bisa ndemek jimat?

Ya, iku ora bakal ngganggu kekuwatane

  • Apa aku kudu ngisi daya jimat?

Kabeh jimat dikenani biaya nalika dikirim. Sawise sawetara wektu, gumantung saka intensitas panggunaan, sampeyan bisa uga kudu ngisi daya maneh maneh (daya ora padha karo ngaktifake, aktivasi lan muatan kaping pisanan ditindakake) Kanggo ngisi daya jimat, sampeyan bisa nyelehake ing njaba sajrone lengkap rembulan anggere bisa (paling ora 4 jam) utawa sampeyan bisa nggunakake pad pengisian daya kaya ing archangels pad or pad setan 

  • Apa aku bisa nggunakake jimat utawa dering bebarengan karo barang liyane sing padha saka vendor liyane?

Iki ora disetujoni ing kasus iki nalika sampeyan ngerti manawa liyane jimat utawa dering durung diaktifake. Yen ngono, sampeyan bisa nganggo nganggo tanpa masalah. Sampeyan bisa uga bejo lan jimat kita ngaktifake liyane. Iki bisa kedadeyan yen kalorone duwe semangat sing padha, kayata jimat lucifer kita lan jimat sigil saka lucifer saka vendor liyane. Kadhangkala kedadeyan kasebut nanging kita ora bisa njamin kasebut.

  • Sing setan jimat mbebayani?

Ora, amarga kita nggunakake desain pangayoman khusus sing ora bakal ngindhari tenaga supaya ora dikontrol. Kabeh dhemit lan amatir liyane pancen ora bisa ditindakake.

  • Apa aku bisa adus utawa renang nganggo jimat

Ya sampeyan bisa, ora bakal ngganggu kekuwatane

  • Suwene suwene nggawe amulet?

Nggawe amulet anyar bisa njupuk pirang-pirang taun nanging yen wis nggunakake jimat sing wis nyoba lan nemokake efektif, kita isih butuh babagan dina 10 kanggo siap kanggo klien. Langkah pisanan yaiku nggawe fisik, sawise iku, kita kudu ngresiki saka kabeh energi lan sawise amulet kudu disucekake kanggo pemilik. Ritual pengabdian gumantung marang jinis energi, panjaluk pamilik lan dina lan wektu sing sampurna supaya energi bisa potensial supaya bisa diikat karo jimat lan pihak sing duwe.

  • Suwene suwene jimat ing jimat bisa nindakake sawijining karyane?

Sawise sampeyan nampa jimat, wenehi wektu, nganti pirang-pirang minggu kanggo nyetel lan nggawe simbiosis kanthi energi. Biasane mbutuhake udakara 28 dina. 

  • Apa sing kudu ditindakake yen ora ana perubahan sawise 28 dina?

Para roh duwe cara kanggo nindakake samubarang. Dheweke luwih maju tinimbang kita, nanging ana sawetara perkara sing bisa nundha proses kasebut:

1) Sampeyan nyoba meksa supaya bisa luwih cepet. Ora masalah. Roh ora bisa di-push, dipesen utawa diperes. Ayo padha nindakake prekara lan dheweke bakal ngurus.

 2) Sampeyan ora njupuk tindakan. Para roh nyiyapake kondhisi, nanging sampeyan kudu njupuk tindakan. Amarga ora duwe wujud fisik, mula ora bisa sesambungan karo prekara fisik. Aku menehi conto: Arwah kaya petani sing nyiapake lemah kanggo nandur sayuran. Dheweke uga nyebar wiji lan tuwuh. Nanging sampeyan kudu ngurus tanduran. Yen sampeyan ora nglumpukake ing wektu kasebut, dheweke bakal sampah.

3) Sampeyan ora sopan utawa sampeyan ora nate matur nuwun marang roh. Dheweke bakal mandheg kerja maneh kanggo sampeyan lan ora ana cara supaya dheweke bisa malih malih.

4) Sampeyan ora realistis ing panjaluk marang para roh.

Para roh bisa nindakake akeh, nanging ora bisa nggawe sampeyan mabur, ndeleng liwat obyek, duwe kekuwatan 20 wong, lsp ... Aku yakin sampeyan bakal entuk maksud ing kene.

  • Apa roh bisa nggawe aku sugih lan misuwur?

Ya bisa, yen sampeyan milih roh sing cocog lan njaluk petisi sing pas. Masalah karo dhuwit iku roh ora ngerti apa artine amarga ateges akeh macem-macem wong. Mangkene artikel lengkap babagan kok jimat dhuwit mung bisa digunakake kanggo wong wicaksana

  • Apa aku bisa mbiyantu wong liya nduwe jimat aku?

Ora ana sing bisa nutul tangane, iki penting banget amarga energi wong liya bisa ditransfer menyang jimat sampeyan. Yen kedadeyan kasebut bisa dadi wicaksana yen wis ana pad sing ngresiki / ngisi daya. Yen sampeyan ora duwe, wenehana ngerti lan kita bakal ngresiki saka kadohan.

Yen ana dering, kabeh ing ndhuwur ditrapake kajaba kanggo wong liya ndemek cincin kasebut. Iki ora ana masalah lan ora bakal mengaruhi kekuwatan sing dipasang ing njero.

Yen ana wong sing ndemek jimat sampeyan kanthi tangan, mangga hubungi kita kanggo keselarasan maneh.

  • Kepiye cara kerja lan ngurus jimat?

Iki artikel lengkap babagan subyek iki: 

Cara Nggunakake Amulet Utawa Dering?

  • Apa aku kudu ngorbanake roh?
Ora, pangorbanan kanggo aktivasi ditindakake dening kita. Lan aja nganti menehi getih marang roh. Dheweke ora seneng lan bakal mandheg nggarap sampeyan. Yen sampeyan pengin nawakake prekara matur nuwun kanggo petisi sing wis diwujudake kanggo sampeyan, gunakake perasaan kaya tresna utawa matur nuwun. Banyu seger, anggur, permen, tanduran, dupa, lsp ... uga bisa digunakake.
  • Apa jimat kasebut ngganggu agamaku? 
Ora, dheweke ora bakal luwih peduli yen sampeyan Kristen, Buddha, Pagan, Muslim, lsp. 
  • Apa ana backlashes sing nggunakake jimat?

Ora, kabeh jimat kita wis aman digunakake. Ing sawetara kasus, dheweke bisa uga narik semangat liyane amarga energi sing dicekel. Iki arang banget, nanging bisa uga kedadeyan. Roh sing kepincut karo daya jimat kasebut ora bisa gawe piala nanging bisa uga nggawe sampeyan ora nyaman

TENTANG KEDAI

  • Suwene suwene wektu ngetrapake mantra?

Iki gumantung banget kanggo jinis energi sing bakal digunakake. Sawetara mantra mung mbutuhake menit 30 nalika mantra liyane bisa nggunakake jam 2 utawa luwih.

Jampi mantra mbutuhake wektu kanggo nyetel tenaga, kahanan lan maksud. Jampi biasa mbutuhake dina 28, siklus lunar kanthi lengkap. Sawetara mantra khusus sing kompleks bisa njupuk siklus lunar 3.

  • Apa aku bisa ngupayakake tenaga liya nalika ngenteni jampi sampeyan kanthi cekap?

ORA, yen nindakake tenaga sajrone siklus lunar sampeyan bakal ngowahi kahanan lan mantra ora bakal efektif maneh. Mung kita sing bisa nindakake tenaga tambahan yen sampeyan wis entuk mantra saka kita. Kita ngerti kepiye carane nggawe lan bisa nyetel tenaga tambahan menyang mantra supaya ora ngganggu.

  • Aku ora weruh owah-owahan, kenapa iki?

Mantra ngrubah kahanan nanging sampeyan kudu tumindak. Efek mantra gumantung karo apa sing sampeyan lakoni. Aku menehi conto: Nulis kaya tukang kebon sing nyiyapake lahan klien kanthi kahanan sing sampurna supaya klien bisa nanem apa sing dibutuhake. Yen klien ora nandur apa-apa, ora bisa panen ing wektu tartamtu. Sawetara mantra bisa nyebabake owah-owahan energi kanthi tiba-tiba lan sampeyan bakal ngalami owah-owahan kasebut. Iki minangka kasus cilik supaya ora bisa diemot kabeh ing kene. Ayo dakwiwiti conto: Sampeyan pengin mantra katresnan dibuwang kanggo nemokake katresnan ing urip sampeyan. Saka dina 3 sampeyan wiwit ndeleng wong sing padha saben dina iki Iki minangka tandha manawa plot tanah wis siyap. Saiki sampeyan kudu nandur. Dadi, guneman karo wong kasebut lan sampeyan bakal ngerti manawa mantra kasebut bisa digunakake. Nanging yen sampeyan ora tumindak, sampeyan bakal kelangan kesempatan kasebut.

  • Piandel apa sing sampeyan gunakake?

Kanggo kita ora ana warna ireng sihir, sihir putih, sihir swarga utawa setan sihir Kita luwih seneng nyebut kabeh mung sekti utawa manipulasi energi. Kabeh minangka energi, kanthi menehi label mung bakal nggawe dualitas sing ora dikarepake sing bakal diklasifikasikake dadi apik utawa uga ala. Ora ana sing kaya ngono bab sing apik utawa ala sihir Energi ora duwe dualitas. Kita nggunakake energi sing paling cocog kanggo saben kasus. Yen ora dadi masalah energi sing digunakake, kita nawakake ing ngisor iki: Energi malaikat / Archangel, energi daemon, Semangat Olimpiade energi utawa Reiki. Iki minangka energi utama sing digunakake, nanging uga digunakake energi roh alam, energi langit lan energi eon. Jinis sing bakal digunakake gumantung karo kasus sing ana.

  • Apa maneh, yen sampeyan nggawe mantra kanggo aku?

Ora, kita kudu ngati-ati lan nggawe mantra ing lingkungan sing aman.

  • Apa jimat paling kuat sing ana ing kita?

Kabeh jimat kita yaiku kuat, kabeh gumantung karo apa sing sampeyan butuhake. Yen sampeyan duwe akeh wilayah ing urip sing mbutuhake perbaikan, aku nyaranake jimat abraxas or ring. Iki kuat banget lan bisa digunakake ing kabeh wilayah.

  • Apa sampeyan nggawe desain khusus?

Kadhangkala, nanging sajrone pandemi koov-19, kita ora bakal bisa nampa pakaryan adat.

  • Apa aku bisa adol produk ing situs sampeyan?

Ya bisa. Anggere produk utawa layanan sampeyan asipat spiritual / esoteris. Listing produk sampeyan pancen gratis lan kita mung ngisi 4.5% saka penjualan sampeyan. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan dadi vendor ing kene: Dadi vendor ing WOA

  • Babagan pengiriman lan pelacakan

 World of Amulet nggunakake 2 cara pengiriman:

  • 1) Kirim Bersertifikat Internasional
  • 2) pengiriman DHL Express

Surat Bersertifikat Internasional duwe pelacakan ing wiwitan pengiriman, nganti paket kasebut lunga saka negara kasebut lan ing pungkasan, nalika paket kasebut ninggalake pusat distribusi internasional lokal kanggo dikirim. Sajrone pandemi koov-19, wektu pangiriman bisa udakara antara 1 lan 6 minggu amarga akeh wong sing lara lan kurungan, uga kena pengaruh layanan pos lokal sampeyan.

Pengiriman ekspres DHL butuh wektu antara 3 lan 6 dina (sawetara wilayah sing adoh bisa njupuk 8 dina) Pengiriman nyata. Yen rute ganti rute, sampeyan bakal nampa kabar langsung saka DHL. Supaya bisa kedadeyan, kita butuh email lan nomer telpon. Tanpa kasebut, sampeyan ora bisa nggunakake DHL.

  • Cara pembayaran apa sampeyan nampi?

Kita nampa: paypal, kabeh kertu kredit utama, mata uang crypto, transfer bank menyang bank lan ing Spanyol: bizum. Kita ora nampa Western Union utawa Pay on Delivery

Yen sampeyan durung nampa paket sawise 6 minggu, hubungi kita langsung supaya bisa ngajokake klaim lan ngirim item maneh.

  • Babagan Jaminan Kita

Kita ngadeg ing mburine kabeh produk. Dheweke kerja. Kanthi pengalaman gabungan luwih saka 75 taun ing tim, kita bisa nahan pratelan iki. Yen sampeyan ora wareg, sampeyan kudu 2 minggu kanggo bali barang kasebut lan sampeyan bakal dibalekake maneh.

Yen paket sampeyan ilang, kita bakal ngirim sing anyar.

  • Babagan awake dhewe

Kita minangka tim saka 5 praktisi ilmu sihir kanthi pengalaman gabungan luwih saka 75 taun ing kabeh jinis lan jinis sihir lan ritual. Iki nggawe jimat kasebut adhedhasar pengalaman kanggo mbantu wong ing saindenging jagad supaya bisa urip luwih apik. Bagéan saka mupangat sing diwenehake kanggo amal kanggo njaga keseimbangan antarane energi. Siji-sijine wong sing bisa ditampilake ing tim kita yaiku Peter, Dheweke sing ngurus situs web lan layanan pelanggan. Bubar iki kita nyewo 5 wong maneh kanggo nulungi tugas kasebut. Peter minangka Master Sortiarius supaya bisa nulungi sampeyan kabeh pitakon.

  • Cara ngubungi kita?

Nganti saiki, kita duwe obrolan whatsapp kanggo kontak nanging amarga akeh panjaluk lan pesen sing kudu dialihake menyang departemen sing beda kanggo panjaluk lan pitakon kasebut:

  • Lacak & Pesenan: order@worldofamulets.com
  • Pitakon pra-sale: pelanggan@worldofamulet.com
  • Vendor: vendor@worldofamulets.com