Kepiye nyoba Amulet lan Cincin kanggo Daya, Keamanan lan Efek

Kepiye nyoba Amulet lan Cincin kanggo Daya, Keamanan lan Efek

Hi,

Jenengku Bjorn lan aku minangka salah sawijining penguji amulet independen. Aku wis nyoba jimat lan dering kanggo World of Amulets sajrone 2 taun kepungkur lan wektu iki aku nyoba tes kanggo sawetara barang khusus sing nyata mula aku pengin nuduhake pengalaman karo sampeyan.

Minangka panguji level 3 (ora ana penguji pengalaman sulap) aku milih jimat utawa dering sing paling apik kanggo aku. Aku ora nyoba kabeh jinis jimat, mung sing dak pilih. Sajrone 2 taun kepungkur, aku wis nyoba luwih saka 20 wong lan aku arep nerangake kepiye aku nindakake iki lan nuduhake sawetara asil tes paling anyar kanggo pin lapel magis sing bubar metu.

Aku milih sawetara sing bakal nyoba:

4 Pin sing Dites:

 

Aku milih iki kanggo kapasitas sing bisa ngasilake dhuwit. Minangka agen real estate profesional, aku mesthi golek cara kanggo nambah penghasilan kanthi kerja sing luwih apik. Dadi, bisa uga ana sawetara pin kasebut sing bisa nulungi aku.

Aku nganggo saben pin kanthi pisah sajrone 10 dina lan nggawe kombinasi lan iki asil:

jeneng Dina diuji Asil pisanan Tingkat Sukses Gagal pengamatan 
Pin Mamel Mammon 10 5 90% 1 *
Pin Lapel Dhuwit 10 5 100% 0
Asmodeus Lapel Pin 10 7 80% 2 **
Abraxas Lapel pin 10 7 60% 4 ***
Kluster 4 Pin 10 - - - ****
Abraxas + Mamak 10 4 100% 0
Abraxas + Dhuwit 10 3 100% 0
Asmodeus + Dhuwit 10 - 90% 1 *****
Mamon + Dhuwit 10 5 100% 0

 

Pengamatan:

* Ing Pin lapel mammon kanggo dhuwit liwat bisnis. Mung gagal aku sepisan amarga ora nemtokake target sing bener.

** Asmodeus kanggo dhuwit liwat gambling. Ora nggatekake karakteristik Mammon sing main lan nggawe taruhan sing salah nalika ngadili klienku.

*** Abraxas lapel pin kuat banget nanging ora mung kanggo dhuwit. Aku entuk 4 asil sing beda karo sing dakarepake. Asil kasebut apik banget nanging ora ana gandhengane karo dhuwit.

**** Kluster 4 lapel pin distaster. Energi sing beda banget lan ora ana asil. Kadang kurang luwih.

***** Asmodeus + Pin dhuwit: Mung 1 kegagalan kanggo atribut Asmodeus sing main-main.

kesimpulan:

  • Nganggo 2 pin menehi asil paling apik.
  • Kluster kasebut amba ora.
  • Asmodeus dudu kanggo dhuwit sing ana gandhengane karo bisnis, molah malih amarga sifat gambuh tartamtu. Aku butuh tes luwih akeh kanggo dheweke kanggo kekuwatan tartamtu kanggo judi.
  • Abraxas nambah kekuwatan pin liyane, aku ora nggunakake abraxas kanthi dhuwit. Pin lapel iki duwe akeh kekuwatan lan bisa digunakake ing pirang-pirang wilayah sing nyaranake digunakake minangka panguat kanggo pin lapel liyane sing digunakake.
  • Pin lapel dhuwit nindakake tugas kanthi apik dhewe lan luwih apik yen digabung karo abraxas.

Rekomendasi:

  • Luwih becik duwe macem-macem pin pelengkap lan milih pin sing pas kanggo kedadeyan sing pas. Pilih kanthi wicaksana lan asile cepet banget
  • Gabungke pin lapel karo jimat utawa dering: Nalika jimat lan dering sinkronisasi sajrone 28 dina, pin lapel wis entuk asil kanggo sampeyan. Jimat lan cincin kaya nandur winih, sawise 28 dina ana bibit lan efek lan kekuwatane wiwit tuwuh. Ora ana watesan kanggo tuwuh yen sampeyan terus menehi perhatian sing dibutuhake. Nanging sampeyan bakal oleh asil sing positif banget, saka pin lapel yen digunakake kaya sing wis dituduhake.
  • Nganggo pin lapel sing sampeyan bisa lan ucapake menyang wong sing sabisa.

Pro lan kontra saka pin lapel

PRO: 

  • Pin bisa digunakake kanthi cepet
  • Dheweke bisa kena wong liya (iki malah disaranake)
  • Sampeyan bisa nggunakake pirang-pirang nalika
  • Dheweke entheng
  • Kualitas apik banget
  • Katon banget

cons:

  • Dheweke mung efektif sajrone 9 wulan

pikirane final

  • Aku bakal nyoba supaya terus nyoba karo macem-macem jimat lan cincin kanggo ndeleng manawa dheweke duwe pengaruh marang saben liyane.
  • Ing 9 wulan saiki, aku bakal nggunakake pad pembersih lan pengisian daya kanggo mriksa manawa bisa diisi maneh.
  • Ing tugasku, aku gumantung banget marang hubungan, dadi aku bakal nyoba pin pin gegandhengan karo pin money kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake kanggo aku.