Babagan Jagad Jimat


Sihir minangka cara urip, sihir wis nambah urip kanthi pirang-pirang cara, dadi ora bisa didhaptar kabeh. Tim kita urip kanthi gaib sajrone pirang-pirang taun. Sajrone wektu kasebut, kita wis ngalami kakehan pasang surut, nanging kita ora nate mandheg percaya marang kekuwatan sihir kanggo nambah urip kita lan wong-wong ing sekitar kita. Kita duwe kabeh karir sing sukses (ora ana gandhengane karo karya gaib kita). Kita durung kena pandemi koov-19, sihir kita bisa nggayuh lan nambah urip wong akeh. (mung deleng review)

Sihir meh dilalekake pirang-pirang puluh taun kepungkur, nanging ora bakal ilang. Sampeyan kelingan nalika isih enom, kabeh film babagan sihir? Iki minangka wayahe nalika sampeyan ngerti yen sihir pancen ana.

Kita mung nyedhiyakake jimat lan dering sing bisa digunakake. Kabeh mau wis dites, ora sepisan, nanging kakehan sadurunge disedhiyakake.

Kita ngajak sampeyan supaya sulap mlebu urip sampeyan, nikmati, mainake lan tingkatake kabeh aspek urip sampeyan.

Kita minangka tim saka 5 praktisi ilmu sihir kanthi pengalaman gabungan luwih saka 75 taun ing kabeh jinis lan jinis sihir lan ritual. Iki nggawe jimat kasebut adhedhasar pengalaman kanggo mbantu wong ing saindenging jagad supaya bisa urip luwih apik. Bagéan saka mupangat sing diwenehake kanggo amal kanggo njaga keseimbangan antarane energi. Siji-sijine wong sing bisa ditampilake ing tim kita yaiku Peter, Dheweke sing ngurus situs web lan layanan pelanggan. Bubar iki kita nyewo 5 wong maneh kanggo nulungi tugas kasebut. Peter minangka Master Sortiarius supaya bisa nulungi sampeyan kabeh pitakon.

Peter ing salah sawijining perjalanan kanggo sambung karo roh alam

Raquel, garwane Peter minangka fotografer tim lan pertahanan alam sing hebat.
  • Cara ngubungi kita?

Nganti saiki, kita duwe obrolan whatsapp kanggo kontak nanging amarga akeh panjaluk lan pesen sing kudu dialihake menyang departemen sing beda kanggo panjaluk lan pitakon kasebut:

  • Lacak & Pesenan: order@worldofamulets.com
  • Pitakon pra-sale: pelanggan@worldofamulet.com
  • Vendor: vendor@worldofamulets.com
  • Babagan pengiriman lan pelacakan

 World of Amulet nggunakake 2 cara pengiriman:

  • 1) Kirim Bersertifikat Internasional
  • 2) pengiriman DHL Express

Surat Bersertifikat Internasional duwe pelacakan ing wiwitan pengiriman, nganti paket kasebut lunga saka negara kasebut lan ing pungkasan, nalika paket kasebut ninggalake pusat distribusi internasional lokal kanggo dikirim. Sajrone pandemi koov-19, wektu pangiriman bisa udakara antara 1 lan 6 minggu amarga akeh wong sing lara lan kurungan, uga kena pengaruh layanan pos lokal sampeyan.

Pengiriman ekspres DHL butuh wektu antara 3 lan 6 dina (sawetara wilayah sing adoh bisa njupuk 8 dina) Pengiriman nyata. Yen rute ganti rute, sampeyan bakal nampa kabar langsung saka DHL. Supaya bisa kedadeyan, kita butuh email lan nomer telpon. Tanpa kasebut, sampeyan ora bisa nggunakake DHL.

Yen sampeyan tuku saka panyedhiya eksternal, sampeyan kudu ngubungi kanggo ngirim lan nglacak

  • Cara pembayaran apa sampeyan nampi?

Kita nampa: paypal, kabeh kertu kredit utama, mata uang crypto, transfer bank menyang bank lan ing Spanyol: bizum. Kita ora nampa Western Union utawa Pay on Delivery

Yen sampeyan durung nampa paket sawise 6 minggu, hubungi kita langsung supaya bisa ngajokake klaim lan ngirim item maneh.

  • Babagan Jaminan Kita

Kita ngadeg ing mburine kabeh produk. Dheweke kerja. Kanthi pengalaman gabungan luwih saka 75 taun ing tim, kita bisa nahan pratelan iki. Yen sampeyan ora wareg, sampeyan kudu 2 minggu kanggo bali barang kasebut lan sampeyan bakal dibalekake maneh.

Yen paket sampeyan ilang, kita bakal ngirim sing anyar.