We Care, Komitmen Sosial Dunia Jimat


Tim World of Amulets mesthi melu komitmen sosial lan dadi sukarela kanggo ningkatake urip lan kahanan komunitas sing kita lakoni. Salah siji kanthi dana proyek lokal, reresik alas lan pantai, sesi reiki gratis, lsp., Pendirian kita anggota wis nuduhake minat lan keprihatinan gedhe babagan prekara kasebut.

Sawise taun angel banget, supaya akeh wong amarga pandemi koovid-19, kita mutusake kanggo njupuk komitmen sosial luwih dawa. Sanajan 2020 uga dadi taun sing angel lan tantangan kanggo kita, kita mikir manawa, minangka perusahaan sing tanggung jawab sosial, WOA bisa nindakake luwih akeh. Dadi, kita miwiti golek cara sing paling apik kanggo mbantu masyarakat kanthi cara sing paling efektif.

Amarga akeh sebab lan kabutuhan, angel banget golek sebab panyengkuyung (uga amarga watesan gerakan amarga pandemi) sing pungkasane mutusake kanggo ndhukung 1 organisasi sing nutupi lan ndhukung akeh sebab ing saindenging jagad.

Kita ngomong babagan organisasi kamanungsan sing paling transparan: Lions Club International. Kita rumangsa yen liwat Lions Club International Foundation (LCIF) kita bisa nggayuh luwih akeh wong sing penting (sampeyan bisa nemokake info luwih lengkap babagan Lions Club ing kene)

Antarane panyengkuyung sing didhukung LCIF mesthine minangka tanggepan pandemi koov-19, nglawan diabetes, ngreksa penglihatan, nguatake para pemuda, nglestarekake alam, lan liya-liyane.

Pungkasan taun fiskal, LCIF menehi hibah 1,360, gunggunge luwih saka US $ 41 yuta.

Nanging dhuwit iki kudu asale saka endi wae.

WOA mutusake kanggo miwiti proyek pendanaan kanggo entuk manfaat LCIF kanthi nyumbang 1 € kanggo saben pesenan sing digawe ing situs kita kanggo ndhukung panyebab Yayasan Klub Lions. Sebab kasebut bisa uga lokal utawa internasional.

Saka Februari 1 2021, kita bakal miwiti nyumbang saben pungkasan wulan 1 € kanggo saben pesenan sing digawe ing situs web resmi lan platform Etsy gabungan. Iki mung wiwitan amarga kita pengin nggayuh 10% sumbangan sales ing pungkasan taun. Kabeh sumbangan bakal diterbitake ing kaca iki kanggo transparansi lan bisa dikonsultasikan ing Lions Club International.

Matur nuwun kanggo tuku ing World of Amulets lan mbantu wong ing saindenging jagad.

Kalender Sumbangan 2021

Wulan Sabab sumbangan 
Februari Kanker bocah $ 189
Maret Lions Club Valencia $ 173
April  Dina bumi
Bisa Lions Club Valencia
Juni Panglihatan & Leaderdog kanggo wong wuta