Nglacak pesenan sampeyan


Yen pesen wis dikirim, sampeyan bakal nampa link pelacakan liwat email lan bisa ditemokake ing akun toko.

Sanalika dikirim pesen supaya sampeyan bakal nampa nomer pelacakan liwat email, sms utawa whatsapp. Sampeyan bisa nglacak nomer iki ing tautan iki: Lacak pesenanku

Yen sampeyan nemoni masalah, hubungi kami ing: Priksa manawa pesanan sampeyan wis kasedhiya utawa ora bisa nulungi sampeyan.

Yen sampeyan tuku saka panyedhiya eksternal, hubungi dhisik. 

  • Lacak & Pesenan: order@worldofamulets.com