Sizing


Kabeh azimat kita digawe saka Sterling Silver utawa Stainless Steel, padha kuwat lan sawetara wong alergik stainless steel. Ukuran kabeh amulet yaiku 35mm diam.

Kabeh dering digawe saka Sterling Siilver, gunakake pandhuan ukuran ing ngisor iki kanggo nemokake sing cocog:

 

Iki minangka tabel konversi kira-kira kanggo mbantu sampeyan nemokake ukuran sampeyan.
Gelang dering (MM) USA / Kanada
UK
France
Jerman
Japan
Swiss
mm 14.0. 3 F 44 14 4 4
mm 14.4. G 45¼ 14½ 6⅓
mm 14.8. 4 H setengah 46½ 15 7
mm 15.2. 47¾ 15¼ 8 8
mm 15.6. 5 49 15¾ 9
mm 16.0. L 50¾ 16 10½ 10¾
mm 16.5. 6 M 51½ 16½ 12 12¾
mm 16.9. N 52¾ 17 13 14
mm 17.3. 7 O 54 17¼ 14 15¼
mm 17.7. P 55¼ 17¾ 15 16½
mm 18.2. 8 Q 56¾ 18 16 17¾
mm 18.6. 58 18½ 17 18½
mm 19.0. 9 59¼ 19 18 20
mm 19.4. S setengah 60¾ 19½ 19 21
mm 19.8. 10 T setengah 61¾ 20 20 21¾
mm 20.2. 10½ 62¾ 20¼ 22 22¾
mm 20.6. 11 64¼ 20¾ 23 24
mm 21.0. 11½ 66 21 24 25¾
mm 21.4. 12 Y 67¼ 21¼ 25 27½
mm 21.8. 12½ Z 68 21¾ 26 28¾
mm 22.2. 13 - 69 22 27 29¼
mm 22.6. 13½ - - - - -